Puterea creierului si uimitoarele sale capacitati

Autor: Nathalie Delecroix, Jean-Marie Delecroix
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Puterea creierului si uimitoarele sale capacitati
ID produs: 9786063800504

Puterea creierului si uimitoarele sale capacitati de Nathalie Delecroix, Jean-Marie Delecroix – Descriere

In aceasta carte, autorii incearca sa patrunda in misterele creierului datorita celor mai recente descoperiri in domeniul neurostiintelor si al fizicii cuantice. Acestia ne arata care sunt principalii neurotransmitatori, care este rolul lor, cu ce „se hranesc” ei, precum si care sunt consecintele disfunctiilor lor. Nathalie si Jean-Marie Delecroix ne explica modul in care debuteaza boala Parkinson, maladia Alzhei-mer, diabetul, scleroza in placi, stresul si ne ajuta sa ne protejam de acestea.Cartea abunda in informatii teoretice si sfaturi practice, fiind un adevarat ghid pentru imbunatatirea capacitatilor creierului.
Caci, cu cat ne folosim mai mult de el, cu atat mai bine functioneaza acesta. Nefolosirea creierului inseamna degradarea lui; iar capacitatile sale, contrar ideilor preconcepute, nu scad, in mod fatal, odata cu inaintarea in varsta.JEAN-MARIE DELECROIX este un reputat naturopat, avand competente in homeopatie, in medicina traditionala chineza si in medicina cuantica. El lucreaza ca terapeut langa Saulieu, in Burgundia, si la Grand-Charmont, in departamentul Le Doubs.
Tine cursuri intr-o scoala de naturopatie si organizeaza conferinte si seminarii despre sanatatea fizica, psihica precum si de dezvoltare personala. A scris peste treizeci de carti care abordeaza aceste teme.NATHALIE DELECROIX are competente in igiena de viata si ofera consultanta in medicina naturista.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Nathalie Delecroix

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Puterea creierului si uimitoarele sale capacitati de Nathalie Delecroix, Jean-Marie Delecroix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *