1 / 3

2 / 3

3 / 3
Autor: Russell H. Conwell
Editura: Pavcon
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Puterea de a renaste
ID produs: 9786069313329

Puterea de a renaste de Russell H. Conwell – Descriere

Intr-o lume schimbatoare de la o zi la alta, in care provocarile vietii par a apasa din ce in ce mai greu pe umerii nostri, descoperirea puterii de a o lua de la capat este cheia unei existente traita in echilibru. Principiile expuse de Russell Conwell in aceasta carte sunt cele care, indiferent de schimbarile care au loc in lume, raman nealterate de trecerea timpului si a epocilor, constituindu-se in stalpii de sustinere ai societatii umane.”Lectia mea este urmatoarea: fiecare dintre noi putem face mai multe pentru Dumnezeu, mai multe pentru noi, mai multe pentru familia noastra, mai multe pentru orasul nostru, mai multe pentru tara noastra, mult mai multe decat credem ca suntem in stare. Posibilitatile puterii noastre, atunci cand credem ca ne atingem limitele, sunt nevazute si nestiute, dar ele exista si ne asteapta.
Suntem in stare sa facem mult mai multe decat credem ca putem!”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Russell H. Conwell

Carti Editura PAVCON

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Puterea de a renaste de Russell H. Conwell

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Puterea de a renaste de Russell H. Conwell? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *