Puterea

Autor: Naomi Alderman
Editura: Storia Books
Categorie: Fictiune
Produs: Puterea
ID produs: 9786069449387

Puterea de Naomi Alderman – Descriere

Ce s-ar intampla daca femeile ar capata brusc o putere nimicitoare si nemaivazuta?In Puterea, lumea e un loc familiar: baiatul nigerian bogat care leneveste pe marginea piscinei parintilor; copilul aflat in plasament, ai carui parinti adoptivi isi ascund adevarata fire in spatele religiei; politicianul american ambitios; fata dura de pe strazile Londrei, care provine dintr-o familie atipica.Din senin apare insa o forta noua, vitala, care se raspandeste cu viteza si care face ca destinele personajelor sa se impleteasca cu consecinte devastatoare. Adolescentele isi descopera o putere fizica uriasa – pot provoca o durere atroce si chiar moartea. Astfel, printr-o mica intorsatura a naturii, lumea este repornita de la zero.„O ipoteza fascinanta despre cum ar fi aratat lumea daca sexismul ar fi fost avut drept tinta celalalt sex milenii la rand.
Ingenioasa… merita citita de toate femeile (si chiar de toti barbatii).”—The Times„Puterea este o replica contemporana la Povestea Slujitoarei.”—Ron Charles, Washington Post„Puterea e o bomba.”—Financial Times„Irezistibila. Pune o oglinda in fata lumii noastre asa cum e aici si acum.”—Mail on Sunday

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Naomi Alderman

Carti Editura STORIA BOOKS

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Puterea de Naomi Alderman

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Puterea de Naomi Alderman? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *