Rai si iad in iubire

Autor: Alexandru Chermeleu
Editura: Stylished
Categorie: Fictiune
Produs: Rai si iad in iubire
ID produs: 9786069454022

Rai si iad in iubire de Alexandru Chermeleu – Descriere

Alexandru Chermeleu este autorul cartii de succes „Iubind-o pe Ea”, cu peste 50.000 de comenzi intr-un singur an. Cartea Rai si Iad in iubire nu este numai o carte. Este un drum pe care il vei parcurge alaturi de autor inspre implinire.
In aceasta carte vei descoperi experiente de viata, povesti in care te vei regasi, momente unice. O carte ce iti va deschide ochii mintii si alveolele inimii, eliberandu-ti sufletul de prejudecati si convingeri limitative. O carte in care vei descoperi atat Raiul cat si Iadul.
Iadul din care vei reusi sa iesi, imbratisand Gradina Edenului si ingerii care te vegheaza necontenit. O carte de dezvoltare personala si spirituala ce iti va schimba perceptia asupra relatiilor de cuplu si interumane, asupra barbatilor si femeilor din jurul tau, asupra ta si, de ce nu, perceptia asupra vietii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alexandru Chermeleu

Carti Editura STYLISHED

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Rai si iad in iubire de Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *