Raposatele

Autor: Radek Fridrich
Editura: frACTalia
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Raposatele
ID produs: 9786069451083

Raposatele de Radek Fridrich – Descriere

„Initial am vrut sa creez o continuare in varianta feminina a destinelor prezentate in cartea Glasuiesc mortii / Die Totenrede (Libraria Municipala Decin, Nomisterion 2001). Ma deranja faptul ca respectivul volum prezenta o perspectiva unilaterala, patriarhala, masculina, de o insensibila exclusivitate. Dar, pe parcursul anului in care am inceput sa lucrez la noul volum, textele s-au diversficat, s-au dezvoltat, iar in carte au patruns povesti ale unor femei despre care citisem sau auzisem, texte paraliterare si descrierile primelor fotografii realizate in zona Elvetiei Cehesti.
Volumul Raposatele a aparut neobisnuit de rapid, intre aprilie 2009 si aprilie 2010.” (Radek Fridrich)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Radek Fridrich

Carti Editura FRACTALIA

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Raposatele de Radek Fridrich

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Raposatele de Radek Fridrich? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *