Raul

Autor: Jan Guillou
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Raul
ID produs: 9786063326080

Raul de Jan Guillou – Descriere

Suedia, anii ’50. Erik este un adolescent de paisprezece ani, victima a unui tata sadic si violent care il bate folosindu-se de orice pretext. Violenta naste violenta si, la gimnaziu, Erik este seful unei bande de batausi care ii terorizeaza pe elevi si organizeaza o serie de activitati ilicite; cand situatia se precipita, Erik este exmatriculat.
Inainte ca tatal sa afle despre incident si sa dezlantuie iadul, mama reuseste sa-l trimita pe Erik la o scoala privata, care se dovedeste a fi un mediu mai brutal si mai rasist decat vechiul sau gimnaziu, o scoala guvernata de un sistem de reguli si pedepse la fel de crude precum cele ale tatalui sau.„Jan Guillou pune in scena cu maiestrie o poveste autobiografica controversata.” – Die Zeit„Cartea nu ofera o simpla predica, ci o analiza exacta, o aritmetica a violentei si a cruzimii.” – Suddeutsche ZeitungRomanul Raul a inspirat o ecranizare de mare succes in regia lui Mikael Hafstrom, cu Andreas Wilson in rolul principal, pelicula fiind nominalizata la categoria Cel mai bun film strain in cadrul Premiilor Oscar.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jan Guillou

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Raul de Jan Guillou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *