Razbunarea Cleopatrei

Autor: Maria Maneru
Editura: Girasol
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Razbunarea Cleopatrei
ID produs: 9786065259607

Razbunarea Cleopatrei de Maria Maneru – Descriere

Totul a inceput intr-o luni dimineata, cand tatal meu, faimosul arheolog James Callender, ne-a spus: – Copii, plecam in Egipt! Fratii Callender – Laurie, Joseph si Elizabeth – nu cred ceea ce li se spune pana nu vad cu ochii lor, sunt extrem de curiosi si au un mare spirit de aventura. Iar cand ajung la Taposiris Magna, la ruinele palatului Cleopatrei, si fac cunostinta cu Marcus si Alfred O’Reilly, doi gemeni foarte bizari, experti mondiali in viata si domnia faimoasei regine, se hotarasc sa-i insoteasca in cautarea mormantului acesteia, dar se va dovedi o calatorie plina de pericole neasteptate.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Maria Maneru

Carti Editura GIRASOL

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Razbunarea Cleopatrei de Maria Maneru

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Razbunarea Cleopatrei de Maria Maneru? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *