Realimentare

Autor: John La Puma
Editura: ACT si Politon
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Realimentare
ID produs: 9786069132784

Realimentare de John La Puma – Descriere

„Realimentare este cartea pe care noi, femeile, am asteptat-o pentru a o putea oferi barbatilor din viata noastra. Cu aceste informatii barbatii pot recastiga vigoarea si sanatatea pe care le aveau odata.” – Christiane Northrup, co-autoare a volumului Reperul normalitatii„Un ghid practic pentru barbati… cu o multime de retete pentru sanatate.” – Eric J. Topol, cardiolog, Scripps ClinicDr.
John La Puma le arata barbatilor cum pot opri transformarea testosteronului in estrogen si cum pot scapa de kilogramele in plus fara diete. Pacientii care au urmat planul sau au ajuns la rezultate remarcabile:- 57% si-au imbunatatit functia erectila- 62% au scazut in greutate 5 kilograme sau mai mult- 67% si-au imbunatatit nivelul de energie- 75% si-au dezvoltat masa musculara- 75% au constatat o imbunatatire a calitatii somnuluiFara contorizarea caloriilor sau infometare. Stop dietelor! Start realimentarii!Dr.
John La Puma este specialist in medicina interna, co-fondator al popularei serii video ChefMD si expert nutritionist pentru Turner Wellness Network. Este primul medic care a predat arta gatitului si nutritiei intr-o scoala medicala in SUA. A fost numit „Arma secreta” de catre Wall Street Journal.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de John La Puma

Carti Editura ACT SI POLITON

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Realimentare de John La Puma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *