Realizarea telurilor

Autor: Brian Tracy
Editura: Curtea Veche Publishing
Categorie: Psihologie
Produs: Realizarea telurilor
ID produs: 9786065888876

Realizarea telurilor de Brian Tracy – Descriere

BRIAN TRACY este unul dintre cei mai renumiti autori de studii de dezvoltare personala si coaching din America. Nascut in Canada, intr-o familie saraca, a renuntat la studiile liceale si a inceput sa munceasca de foarte devreme. La 20 de ani paraseste Canada si incepe sa calatoreasca prin lume.
Astfel ajunge sa lucreze in Anglia, Franta, Spania, Gibraltar, Turcia, Iran, India; isi petrece doi ani din viata in Thailanda.Isi incepe ascensiunea in lumea afacerilor ca agent comercial si ajunge sa fie numit director de vanzari intr-o companie cu un capital de 265 de milioane de dolari. Dupa varsta de 30 de ani, se inscrie la University of Alberta, unde obtine o diploma in comert; isi ia apoi masteratul in administratie si management la Columbia Pacific University. De-a lungul activitatii sale profesionale a lucrat in 22 de companii, in domenii diferite.
Din 1981 a inceput sa-si expuna principiile de management personal si organizational in conferinte si seminarii tinute in intreaga lume, iar serviciile sale de consultanta si pregatire in afaceri sunt apreciate de peste 500 de corporatii.A publicat peste 40 de carti si a aparut in aproximativ 300 de conferinte video si audio; an de an, audienta sa numara peste 250 000 de persoane. Calatoreste si tine prelegeri de mai bine de 100 de ori pe an si deruleaza operatiuni de afaceri in 17 tari.Brian Tracy se bucura de o casatorie fericita si are patru copii.Cartile acestea sunt lectii de viata. Pentru noi toti.Brian Tracy este renumit pentru conferintele sale pe teme de economie, istorie, afaceri, filozofie si psihologie.
A publicat peste 70 de carti, traduse in zeci de limbi. Toate bestselleruri.Tracy nu-si pierde vremea cu cei care se tot scuza si nici nu este ingaduitor cu cei care se tot vaita. In aceasta carte prezinta atat cele sapte elementecheie de care ambitiosii aflati in cautarea succesului trebuie sa tina neaparat seama cand isi propun ceva, cat si cei 12 pasi pe care trebuie sa-i urmeze ca sa ajunga la rezultatul dorit.
Punct.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Brian Tracy

Carti Editura CURTEA VECHE PUBLISHING

Carti din categoria Psihologie

One thought on “Realizarea telurilor de Brian Tracy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *