1 / 2

2 / 2Autor: Jennifer L. Armentrout
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Regatul focului si al dorintei
ID produs: 9786063380457

Regatul focului si al dorintei de Jennifer L. Armentrout – Descriere

Tot ce a trait si a cunoscut Poppy pana acum a fost o minciuna ‒ inclusiv barbatul de care s-a indragostit. Prinsa in mijlocul celor care o vad drept simbolul unui regat monstruos, ea abia daca stie cine este dincolo de valul de Fecioara. Insa un lucru ii este clar: nimic nu este la fel de periculos pentru ea cum e el.
Cel Intunecat. Printul Atlantiei. Poate ca el a pus mana pe ea, dar nu o va avea niciodata.O ALEGERE…Casteel Da’Neer este cunoscut dupa multe nume si pare sa aiba multe fatete.
Minciunile lui sunt la fel de seducatoare precum ii e atingerea. Promisiunile lui ‒ la fel de senzuale precum ii e muscatura. Poppy stie ca nu poate avea incredere in el, dar Casteel este singura ei sansa de a obtine ceea ce isi doreste ‒ sa isi gaseasca fratele si sa vada cu ochii ei daca acesta a devenit un Ascendent fara suflet.
Casteel insa are planuri cu ea. Planuri care i-ar putea oferi placeri inimaginabile ‒ si dureri de neinchipuit; care o vor forta sa priveasca dincolo de tot ce a crezut ca stie despre ea ‒ despre el; planuri care le-ar putea uni viata in moduri surprinzatoare pentru care nici unul dintre regate nu este pregatit.UN SECRET…Dar nelinistea sporeste printre atlantieni in vreme ce asteapta intoarcerea Printului lor. Zvonurile despre un nou razboi s-au intensificat, iar Poppy se afla in mijlocul acestei situatii.
Regele vrea sa o foloseasca pentru a transmite un mesaj. Descendentii o vor moarta. Varcolacii devin tot mai imprevizibili.
Secrete intunecate incep sa iasa la iveala, unele impregnate in pacatele manjite de sange a doua regate care ar face orice pentru a tine adevarul ascuns. Insa, cand pamantul incepe sa se cutremure si cerul sa sangereze, se prea poate sa fie prea tarziu.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jennifer L. Armentrout

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.