Regele Ugu

Autor: Adam Stower
Editura: Humanitas
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Regele Ugu
ID produs: 9789735059880

Regele Ugu de Adam Stower – Descriere

ANDI FIRICEL e pe fuga. Trebuie sa scape de MICHI INHATAU si tovarasul lui de rele, TEO P. RICULOSU! Unde sa se ascunda? In padurea din apropiere, da peste cea mai nemaipomenita casuta in copac, dotata cu capcane Clantztrank 5000, sageti licuricioase, bombe cu urzici si cate si mai cate!Acolo stapanesc misteriosul si haiosul REGE UGU si HERBERT, wombatul lui credincios.
ANDI si UGU isi unesc fortele impotriva lui Michi Inhatau si a bandei sale de batausi, iar ce urmeaza e cea mai tare aventura care s-a petrecut vreodata intr-o vacanta de vara!Cele mai rele 5 zile din TOATA VIATA LUI ANDI!1. Azi. ACUM2.
Concursul de inot de la scoala – cand am sarit in apa si mi-a CAZUT SLIPUL de pe mine! 3. Cand i-am zis din greseala „mami“ domnului TOCATU, profesorul de geografie! 4. Cand mi-a inghitit RATA aia cea mai tare figurinaROBO-SOLDAT.
5. MIERCURI 1 APRILIE…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Adam Stower

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Regele Ugu de Adam Stower

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Regele Ugu de Adam Stower? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *