Rendez-vous cu Rama

Autor: Arthur C. Clarke
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Rendez-vous cu Rama
ID produs: 9786064302434

Rendez-vous cu Rama de Arthur C. Clarke – Descriere

Premiul HugoPremiul Nebula Un roman despre fascinatia si spaima provocate de enigmele cu care se va confrunta omul in infinitatea spatiului.Un obiect cilindric, de dimensiuni gigantice, patrunde in sistemul solar. Grupul de exploratori umani care il intercepteaza si incearca sa elucideze misterul ramane perplex in fata descoperirii ca nu este un obiect natural, ci o nava extraterestra. Primul contact cu o alta civilizatie este iminent, iar omenirea se pregateste fie sa-si vada implinite fie cele mai mari vise, fie cele mai negre cosmaruri.
„Fiinta umana fata in fata cu necunoscutul, tema fundamentala a scriitorilor SF, este explorata intr-o poveste care incepe in dimineata de 11 septembrie a superbei toamne a anului 2077 cu un meteor orbitor. Rendez-vous cu Rama este o victorie a imaginatiei profetice.“The New York Times

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Arthur C. Clarke

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Rendez-vous cu Rama de Arthur C. Clarke

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *