Revista Arta 30 / 2018

Editura: Uniunea Artistilor Plastici
Categorie: Reviste – Limba romana
Produs: Revista Arta 30 / 2018
ID produs: 2000000835969

Revista Arta 30 / 2018 – Descriere

Gala Premiilor Uniunii Artistilor Plastici din Romania se constituie intr-un bun prilej de a marca excelenta in artele vizuale contemporane si de a recompensa eforturile artistilor romani ce s-au remarcat prin activitatea lor in anul 2016. Este momentul in care putem evidentia performanta dintr-un segment al culturii contemporane, din ce in ce mai activ pe scena romaneasca si internationala. Anvergura fenomenului vizual ne indreptateste sa privim cu mare incredere spre acest domeniu destul de marginalizat in cultura noastra.Beneficiem si in acest an de sprijinul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale, fiind astfel capabili sa asiguram continuitatea proiectului si consolidarea traditiei.
Speram ca vom putea, intr-un viitor apropiat, sa redimensionam acest format, incluzandu-l intr-un program mai amplu – un Salon National de Arta Contemporana, dupa modelul Saloanelor interbelice, organizate sub inaltul patronaj al Ministerului Culturii.In acelasi timp, speram sa se materializeze promisiunile din partea ministerului privind promovarea unui pachet de legi care sa contribuie la consolidarea statutului artistului, la crearea unui Fond National de arta contemporana, necesar pentru stimularea creatiei si inzestrarea muzeelor cu un fond de arta contemporana valoros.Cu un cadru normativ adecvat si un efort asumat de autoritati pentru tezaurizarea artei contemporane, calitatea si dinamica vietii artistice ar creste semnificativ. Artistul ar beneficia de un mediu de lucru propice, intrand intr-un dialog cultural in interiorul breslei si simtindu-se apreciat. Publicul ar putea lua contact mult mai profund cu fenomenul artei contemporane.
Colectionarii de arta ar dispune de o plaja mult mai mare de oferte credibile, muzeul fiind un spatiu al consacrarii. Investitia in arta este una durabila. Toti cei implicati ar avea doar de castigat.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura UNIUNEA ARTISTILOR PLASTICI

Carti din categoria Reviste – Limba romana

One thought on “Revista Arta 30 / 2018

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Revista Arta 30 / 2018 de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *