Revista Igloo Nr. 173 - August 2016

Editura: Igloo
Categorie: Reviste – Limba romana
Produs: Revista Igloo Nr. 173 – August 2016
ID produs: 2000000706948

Revista Igloo Nr. 173 – August 2016 – Descriere

editorial: 2084. Casa →agenda: De ce merita sa vii la conferinta „Comunicarea agendei urbane” →/Centrul Cultural Stavros Niarcos/Muzeul Viitorului, Rio de Janeiro – Cum ne dorim sa traim?/Versailles revizitat/Ocolul orei in 80 de lumi. O conversatie cu Livio Dimitriu/Fragmente de oras plutitor/The Floating Piers sau despre mersul pe apa/Loyly, sauna de la malul mariieseu: O panorama marina inedita deschisa prin Infinite Bridge/Desen cu soare prin puterea lunii – de Strekenteorie: Un oras prin apele lui/Aperta per la strada fermata/Ce copiem si cum?igloo student: Intre cer si pamant/Centrul regional al vinului Cricau-Albaproiecte: Home of Art – regenerarea unei locuinte interbelice timisorene/Radicalism independent.
Birouri in strada Clemenceau/Un bloc ultrasculptural/Il Locale, braseria din parc/Experiment si inovatie – Casa di David/Reabilitarea si refunctionalizare. Palatului Cultural din Blajdosar: Biennale di Architettura 2016design: Dragos Motica – simplitate stilistica si formala convertita in obiect de design/Daybed Ulm/Waterscape platforma care te invita sa traiesti pe apa/Ocean Kitchen. O mobila peste apa

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura IGLOO

Carti din categoria Reviste – Limba romana

One thought on “Revista Igloo Nr. 173 – August 2016

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Revista Igloo Nr. 173 – August 2016 de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *