Revista Today Software - Nr.50 August 2016

Editura: Todaysoftmag
Categorie: Reviste – Limba romana
Produs: Revista Today Software – Nr.50 August 2016
ID produs: 2000000706610

Revista Today Software – Nr.50 August 2016 – Descriere

In traseul profesional al fiecarui programator, tester sau manager, performanta este perceputa ca un reper important, in fata caruia multi dintre colegi sunt usor timorati. A-ti dori sa devii foarte bun intr-un anumit domeniu si a tinti performanta sunt aspecte care depind de foarte multi factori, dintre care ii mentionam aici doar pe cei care tin de profilul psihologic, educatie si mediul de lucru. Odata obtinuta performanta, cum o putem valorifica? Doar pentru prestigiu si faima personala ? Sau vizam scopuri care le depasesc pe cele strict personale? Un raspuns afirmativ la ultima intrebare implica automat constientizarea faptului ca performanta trebuie in primul rand expusa.
Ce folos daca programatorul X este cel mai priceput in Spark si Y, in SQL, daca performanta lor este ignorata sau nu este pusa in valoare? De aceea, conteaza sa valorifici orice ocazie care sa-ti faca vizibile performantele. A participa la evenimente ca speaker sau a scrie articole sau carti- sunt printre cele mai la indemana ocazii. Din pacate, marea majoritate a programatorilor fac prea putin pentru aceasta, iar daca sunt provocati sa faca o prezentare, chiar si in cadrul firmei, refuza.
Avantajele pe de alta sunt destul de multe: o imagine si reputatie mai buna, posibilitatea de a te perfectiona in special prin feedback-ul primit si provocarea ca data viitoare sa prezinti ceva cel putin la fel de interesant. Sfatul meu este sa acceptati provocarile, iar daca vreti sa incepeti cu un articol tehnic redactia TSM va poate ajuta oricand cu sfaturi si sugestii.Daca tot am povestit de prezentari, imi face placere sa anunt cea dea patra editie a Cluj IT Days, evenimentul anual major organizat de Today Software Magazine. Anul acesta vom avea trei track-uri paralele pe durata celor doua zile care vor include produse romanesti sau dezvoltate local, management, testare, machine learning si big data, startup-uri, cercetare, laboratoare practice si bineinteles, multe prezentari de specialitate.
Mai multe detalii pe www.itdays.ro.Pentru ca multa lume s-a interesat in ultimul timp de revista Today Software Magazine in format tiparit, ma bucur sa va anunt ca aceasta se va gasi de cumparat, incepand cu acest numar, in librariile Carturesti din intreaga tara. Este un proiect important pentru noi, iar prin aceasta le oferim pasionatilor de IT din toata tara sa le rasfoiasca si sa le ia acasa.Revenind la acest numar aniversar – 50, facem o scurta prezentare a articolelor din revista. Incepem cu Principii sustenabile pentru solutii de Smart City, un manifest al Cluj IT Days pentru implementarile Smart City din Romania.
Va lansam o provocare la o plimbare in Walking Month – cum sa transformi mersul pe jos in fapte bune?. Provocarile unui team lead pentru a avea o echipa productiva sunt numeroase si au fost enumerate si analizate in Echipe hiperproductive. Din aceeasi perspectiva a productivitatii este si articolul Cum sa aplicam un model de dobandire de competente in testarea software? care va initiaza in Modelul Dreyfus.
Continuam cu doua articole de DevOps din aria tehnologiilor Microsoft: Azure CDN – Prezentare de ansamblu si…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura TODAYSOFTMAG

Carti din categoria Reviste – Limba romana

One thought on “Revista Today Software – Nr.50 August 2016

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Revista Today Software – Nr.50 August 2016 de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *