Revista Today Software - Nr. 51 Septembrie 2016

Editura: Todaysoftmag
Categorie: Reviste – Limba romana
Produs: Revista Today Software – Nr. 51 Septembrie 2016
ID produs: 2000000709000

Revista Today Software – Nr. 51 Septembrie 2016 – Descriere

Se stie ca obisnuita lentoare a sezonului estival care cuprinde si domeniul initiativelor antreprenoriale este inlocuita odata cu toamna de o atmosfera mai efervescenta in care proiectele mai vechi de peste an isi culeg roadele sau altele noi vor sa demareze. In acest sens, salutara este publicarea in 31august, in forma finala, a ghidului Romania Start Up Plus , un program guvernamental prin care un numar de cel putin 30 de antreprenori vor primi o finantare de pana la 40,000 euro. Orice ajutor este bine-venit in domeniul antreprenoriatului romanesc, a carei sustinere poate fi insa mult mai mult luata in considerare.
In industria IT, in marea ei majoritate orientata spre productie, fie ca vorbim de outsourcing clasic sau de puncte de R&D romanesti, sunt multe povesti de succes, dar opinia generala este aceea ca si aici lucrurile ar trebui mult imbunatatite. Asa cum stiti, IT Days, evenimentul anual organizat de Today Software Magazine a ajuns la editia a patra. Desi suntem cu doua luni inainte de eveniment, agenda este in proportie de 90% finalizata.
Ne asteptam ca anul acesta sa avem peste 400 de participanti care pe durata celor doua zile vor descoperi ultimele noutati ale ecosistemului de IT romanesc si international.Pentru cei ce citesc revista TSM online si o doresc in format tiparit, ne face placere sa va spunem ca incepand din septembrie o puteti gasi la librariile Carturesti din toata tara.In acest numar, aveti ocazia de a citi un interviu acordat de Larry Wall, fondatorul PERL, pe care l-am intalnit la YAPC 2016 organizat in Cluj. Interviu cu Ionica Bizau este primul dintr-o serie in care incercam sa-i facem mult mai vizibili pe programatorii romani care se remarca prin pasiune si dedicatie. Daca sunteti interesati de cautarea textelor folosind logica fuzzy, puteti afla informatii lamuritoare in Cautarea si analiza textelor in SAP HANA.
Intregul proces de testare, precum si rolurile pe care fiecare le are in cadrul procesului de dezvoltare a unui produs sunt dezvoltate in Mai avem nevoie de teste automate Acceptance, daca avem teste Unit? Comunicarea este unul dintre cele mai importante aspecte din cadrul unei echipe de proiect. Va propunem doua articole pe aceasta tema: Jocurile comunicarii – Mai putin, mai eficient si Model de comunicare pentru programatori. Cum ar trebui sa discutam cu clientii pentru dezvoltarea produselor soft si modul in care ne definim arhitectura produselor sunt intrebari la care se raspunde in Pontentialul unui Enterprise Service Bus.
Incheiem cu Dezvoltarea aplicatiilor mobile multiplatforma cu Xamarin si Microsoft Azure o propunere pentru dezvoltarea rapida a solutiilor multiplatforma. corect

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura TODAYSOFTMAG

Carti din categoria Reviste – Limba romana

One thought on “Revista Today Software – Nr. 51 Septembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *