Romania, marile puteri si ordinea europeana (1918-2018)

Autor: Valentin Naumescu
Editura: Polirom
Categorie: Istorie
Produs: Romania, marile puteri si ordinea europeana (1918-2018)
ID produs: 9789734671847

Romania, marile puteri si ordinea europeana (1918-2018) de Valentin Naumescu – Descriere

„In tot acest timp, Romania si-a urmarit interesele si si-a protejat independenta in cadrul unui sistem international organizat si condus de Marile Puteri. Lungul secol XX, daca am putea sa descriem astfel aceasta perioada, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai agitate si hotaritoare din istoria romanilor. Faptul ca tara lor a ramas aproape intacta in conditiile existentei unor vecini deloc prietenosi in cea mai mare parte a timpului s-a datorat instinctului romanesc de supravietuire, rivalitatilor dintre cei puternici si mai ales abilitatii specifice romanesti de a identifica limitele posibilului.” (Keith Hitchins)”Avem nevoie, pentru ca viitorul nostru ca natiune pentru urmatorii 100 de ani sa fie asigurat, de actiune decisa, coerenta si precisa.
Depinde doar de noi sa atingem acest obiectiv al unei Romanii puternice si eficiente, spre beneficiul generatiilor urmatoare. Tocmai de aceea cred ca acest volum, prin amplitudinea domeniilor acoperite si rigoarea studiilor sale, semnate de autori in mare parte deja consacrati prin scrierile, dar si prin actiunile lor, poate fi unul dintre indrumarele utile si necesare acestei intreprinderi deloc usoare, dar obligatorii.” (Bogdan Aurescu)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Valentin Naumescu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Istorie

One thought on “Romania, marile puteri si ordinea europeana (1918-2018) de Valentin Naumescu

  1. Este cartea Romania, marile puteri si ordinea europeana (1918-2018) de Valentin Naumescu într-adevăr demnă de lectură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *