Romania, te iubesc!

Autor: Cosmin Savu, Rares Nastase, Paula Herlo, Alex Dima, Paul Angelescu
Editura: Humanitas
Categorie: Romania
Produs: Romania, te iubesc!
ID produs: 9789735062866

Romania, te iubesc! de Cosmin Savu, Rares Nastase, Paula Herlo, Alex Dima, Paul Angelescu – Descriere

Romania, te iubesc! a fost o idee care a crescut natural in redactia Stirilor PRO TV. Un format de reportaje, anchete si investigatii de calitate mereu mai buna, cu standarde mereu mai mari. 2018 este un nou capitol in istoria emisiunii.
„Cum sa facem scris din imagine?“ Aveam cu totii in minte imagini superbe sau dezolante, fragmente de interviuri in care participantii puteau fi premiati pentru jocul artistic, scene dense si rapide in care totul era in miscare. Cum sa le descrii, ca sa ramana la fel de valoroase ca la televizor? Forma fizica, fireasca in care se asaza faptele si imaginile inainte de a deveni un reportaj finit este totusi scrisul. Materialele „au trecut sticla“, dupa cum ne arata reactiile publicului care ne urmareste.
Suntem acum pe un teritoriu nou, curiosi daca universul creat de personalitatile corespondentilor prinde viata inca o data, in mintea cititorului de data aceasta.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Cosmin Savu

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Romania

One thought on “Romania, te iubesc! de Cosmin Savu, Rares Nastase, Paula Herlo, Alex Dima, Paul Angelescu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Romania, te iubesc! de Cosmin Savu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *