1 / 2

2 / 2Autor: Lavinia Braniste
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Rostogol si vulcanii noroiosi
ID produs: 9786067883664

Rostogol si vulcanii noroiosi de Lavinia Braniste – Descriere

Dupa ce o vara intreaga a pazit pepeni pe camp, acum Rostogol sta singur in gradina. Si porcusorul nostru incepe sa scrie poezii. Ii ies atat de bine, incat primeste un loc intr-o tabara de creatie in apropiere de vulcanii noroiosi.
Te-ai astepta ca intr-o astfel de tabara copiii sa umple pagini intregi cu versuri. Nu e cazul: Rostogol ar vrea sa se balaceasca in glod toata ziua, ariciul Paducel, ursuz din fire, ar fi preferat sa ramana acasa, iar cartita Sobo sta mai mult pe sub pamant mancand rame. Noroc ca rata Gratian le-a pregatit si o vanatoare de comori, care le da prilejul sa-si exerseze aptitudinile sociale si sa lege prietenii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lavinia Braniste

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Rostogol si vulcanii noroiosi de Lavinia Braniste

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Rostogol si vulcanii noroiosi de Lavinia Braniste? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *