Rusia revolutionara (1891-1991)

Autor: Orlando Figes
Editura: Corint
Categorie: Istorie
Produs: Rusia revolutionara (1891-1991)
ID produs: 9786067930184

Rusia revolutionara (1891-1991) de Orlando Figes – Descriere

Aceasta carte a aparut cu sprijinul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Continutul volumului nu reprezinta obligatoriu pozitia oficiala a Institutului.Colectia Corint Istorie va ofera un nou volum dedicat cititorilor adulti pasionati de spatiul rus: Rusia revolutionara (1891-1991) de Orlando Figes.Revolutia Rusa reprezinta o adevarata piatra de incercare pentru orice specialist in istorie moderna si contemporana. Care au fost cauzele acesteia? A fost, oare, un succes sau un esec colosal? Se mai pot simti consecintele sale astazi? Acestea si multe altele sunt intrebarile la care unul dintre cei mai celebri istorici britanici contemporani incearca sa ne ofere raspunsuri.Orlando Figes demonstreaza ca Revolutia Rusa a cunoscut trei etape corespunzatoare unor generatii si ca, desi s-a transformat odata cu trecerea timpului, si-a pastrat, pana la prabusirea Uniunii Sovietice, aceleasi idealuri si principii aparute in perioada foametei din 1891.
Povestea incepe cu Lenin si bolsevicii sai, care au stabilit modelul de distrugere si reinnoire a lumii care avea sa fie pastrat apoi de toti conducatorii rusi, si se incheie cu Mihail Gorbaciov, considerat „ultimul bolsevic” animat de idealul transformarii complete a unei societati.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Orlando Figes

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Istorie

One thought on “Rusia revolutionara (1891-1991) de Orlando Figes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *