Sange din sangele lui Dracula

Autor: Radu R.Florescu, Matei Cazacu
Editura: Corint
Categorie: Istorie
Produs: Sange din sangele lui Dracula
ID produs: 9786067930320

Sange din sangele lui Dracula de Radu R.Florescu, Matei Cazacu – Descriere

In colectia Istorie cu blazon se adauga un nou volum destinat adultilor care vor sa afle povestea uneia dintre cele mai vechi si importante familii boieresti din Romania: Sange din sangele lui Dracula. Saga boierilor Florescu de Radu R. Florescu si Matei Cazacu.„Saga familiei Florescu incepe de la legaturile feudale de sange, strabate secolul al XV-lea, epoca lui Vlad Tepes, si ajunge pana la evenimentele catastrofale din secolul al XX-lea.
Aducandu-ne aproape figuri legendare ale lumii noastre, precum familia Kennedy, Bill Clinton sau Michael Jackson, naratiunea ne poarta cu 700 de ani in urma, spre a ne oferi o epopee a istoriei romanesti, intinsa pe mai multe generatii.Povestea fiecarui secol este spusa de un membru al familiei Florescu, barbat sau femeie, care a fost indeajuns de binecuvantat de soarta pentru a se afla in postura de martor privilegiat al evenimentelor importante din epoca in care a trait.” John Florescu

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Radu R.Florescu

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Istorie

One thought on “Sange din sangele lui Dracula de Radu R.Florescu, Matei Cazacu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Sange din sangele lui Dracula de Radu R.Florescu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *