Sangele apa nu se face

Autor: Adrian Parvu
Editura: Hyperliteratura
Categorie: Fictiune
Produs: Sangele apa nu se face
ID produs: 9786069452943

Sangele apa nu se face de Adrian Parvu – Descriere

Adrian Parvu (n. 1952) face parte din prima generatie de jurnalisti a presei libere, de dupa 1989. A lucrat la publicatii precum Baricada, Zig-Zag, Cotidianul, Catavencu, a fost unul dintre oamenii care a pus bazele corespondentilor din tara Mediafax, apoi a coordonat nenumarat reviste de home & deco ale trustului Hiparion.
Dupa activitatea prodigioasa jurnalistica s-a dedicat in totalitate scrisului, publicand patru volume de poezie si devenind unul dintre cei mai apreciati scriitori din tara. „Sangele apa nu se face” reprezinta debutul in proza pentru Adrian Parvu, un roman fascinant despre radacinile noastre si felul in care ele ne ghideaza mai mult sau mai putin viata, un mix de povesti autentice si personaje memorabile, la limita dintre realitate si fictiune, traversand diferite zone geografice si istorice, in special „ruta” Bucuresti – Giurgiu si anii comunismului in raport cu schimbarea de dupa Revolutie. Un roman despre traditie si familie pe de o parte, despre curaj si razvratatire pe de alta.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Adrian Parvu

Carti Editura HYPERLITERATURA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Sangele apa nu se face de Adrian Parvu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *