1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Mircea Mihaies, Ilie Stepan
Editura: Polirom
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Sapte zile, plus una
ID produs: 9789734676095

Sapte zile, plus una de Mircea Mihaies, Ilie Stepan – Descriere

„Se poate trai fara compromis, fara sa te injosesti? Se poate, asa cum s-a putut si in comunism. Nu toti au facut compromisuri. Unii au facut compromisuri si au dus-o mai bine.
Au avut avantaje. Se fac si azi compromisuri jenante, dizgratioase. Cum se poate face arta fara compromis? Simplu: facind arta in care crezi.
Si stringind din dinti pentru ca nu ai banii pe care-i are X sau Y. Sigur ca as fi tentat sa-i spun unui tinar artist de azi sa mearga inainte si sa rupa norii. Daca se poate, asta trebuie sa faca.
Dar fara niciun compromis. I-as sfatui pe tineri sa aiba verticalitate si sa incerce sa discute, dimineata, cu ei insisi. In intimitatea diminetii.
Daca atunci cind te uiti in oglinda poti sa te privesti inseamna ca e bine. Trebuie sa stii sa renunti si sa urmezi drumul pe care ti-l propui. Drumul cel mai sanatos este cel in care faci ceea ce stii, atit cit stii sa faci.
Acesta ar fi idealul. Urmeaza-ti drumul.” (Ilie Stepan)Volum aparut cu sprijinul SAI Erste Asset Management S.A.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mircea Mihaies

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Sapte zile, plus una de Mircea Mihaies, Ilie Stepan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *