Satul neamtului sau Jurnalul fratilor Schiller

Autor: Boualem Sansal
Editura: Humanitas
Categorie: Fictiune
Produs: Satul neamtului sau Jurnalul fratilor Schiller
ID produs: 9786067794298

Satul neamtului sau Jurnalul fratilor Schiller de Boualem Sansal – Descriere

Publicat inainte de capodopera 2084. Sfarsitul lumii (Humanitas Fiction, 2016) si inainte de valul de atentate teroriste care a zguduit Franta si Occidentul, romanul multipremiat Satul neamtului sau Jurnalul fratilor Schiller de Boualem Sansal este un tur de forta din punct de vedere literar, moral sI istoric.Romanul leaga intr-un ritm halucinant, prin jurnalele alternate ale lui Rachel si Malrich Schiller, doua epoci istorice si doua regimuri politice: nazismul si islamismul fundamentalist, proiectandu-le, ca avertisment, in viitor. O panoramare a lumii actuale care ne poarta prin Franta, Algeria, Germania, Austria, Polonia, Turcia, Egipt, unind lagarul de exterminare de la Auschwitz cu periferiile Parisului.
Pesimismul meditativ al lui Rachel si edificarea sfasietoare a lui Malrich ii determina pe fratii Schiller sa aleaga doua cai diametral opuse.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Boualem Sansal

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Satul neamtului sau Jurnalul fratilor Schiller de Boualem Sansal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *