Scriitori la politie

Autor: Robert Serban
Editura: Polirom
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Scriitori la politie
ID produs: 9789734663101

Scriitori la politie de Robert Serban – Descriere

Cu totii avem amintiri mai mult sau mai putin placute despre intilniri cu oamenii in uniforma, dar cele mai frumoase povesti despre politisti vin, cu siguranta, de la scriitori. Momente comice sau de-a dreptul tragice, iesiri ingenioase din situatii critice sau autodenunturi involuntare, pe toate le gasiti in Scriitori la politie, o carte care reuneste declaratii pe proprie raspundere ale oamenilor de litere despre ciocnirile lor cu oamenii legii. „Am auzit, de-a lungul timpului, multe povesti nascute din intersectia scriitorilor cu oamenii legii, spuse de primii.
Majoritatea cu haz. Toate cu tilc. De ce n-ar sta o parte dintre ele intr-o carte? De ce sa nu aflam noi cum relationeaza cele doua categorii sociale cind au contact una cu alta? Asa ca am invitat scriitori din generatii diferite sa dea cu subsemnatul despre intilnirile lor cu politia.
Sau cu militia. Si au facut-o. Nu stiu daca doamnele autoare si domnii autori din aceasta carte chiar au patit ceea ce povestesc ori se joaca nitel cu imaginatia.
Domniile lor se jura ca totul e intocmai cum scrie aici. Eu, unul, ii cred. Si, oricum, atit timp cit exista politie care sa stabileasca ce este si ce nu este adevarat, noua, celorlalti, nu ne ramine decit sa stam linistiti la locurile noastre.
Si sa facem un lucru brav: sa citim.” (Robert Serban)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Robert Serban

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Scriitori la politie de Robert Serban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *