Scrisoare catre un prieten si inapoi catre tara

Autor: Cesereanu Ruxandra
Editura: Paralela 45
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Scrisoare catre un prieten si inapoi catre tara
ID produs: 9789734727308

Scrisoare catre un prieten si inapoi catre tara de Cesereanu Ruxandra – Descriere

„Ruxandra Cesereanu intoneaza in acest remarcabil poem <<rapsodia romana de-acum>>, in care se rotesc, insa, imagini emblematice ale Tarii dintotdeauna, <<rapsodia extrema si fatala>>. O face cu forta tulburatoare a disperarii si cu puterea biciuitoare a sperantei sale evanghelice, menita sa-i trezeasca <<pe cei adormiti>>.”Sanda Cordos„Un poem splendid, politic in cel mai nobil & mai pur sens al cuvantului.Ma bucur mult ca literatura noastra reuseste sa recupereze si continentul asta – si ca Ruxandra Cesereanu e unul dintre cei putini care o fac atat de exemplar.”Radu Vancu„Manifestul Ruxandrei Cesereanu e o elegie pentru o epoca, un timp murdar dar si fioros – timpul in care omenirea isi preda zdrentele masinilor cu ochi perfecti si dinti computerizati.”Andrei Codrescu

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Cesereanu Ruxandra

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Scrisoare catre un prieten si inapoi catre tara de Cesereanu Ruxandra

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Scrisoare catre un prieten si inapoi catre tara de Cesereanu Ruxandra? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *