1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Feodor Mihailovici Dostoievski
Editura: Polirom
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Scrisori (1837-1859). Volumul I
ID produs: 9789734671236

Scrisori (1837-1859). Volumul I de Feodor Mihailovici Dostoievski – Descriere

Editie ingrijita, traducere, note si studiu introductiv de Leonte Ivanov„Ceea ce confera valoare segmentului epistolar al creatiei dostoievskiene este, in primul rind, deosebita sinceritate a autorului, dorinta de a-si deschide si despovara sufletul de multitudinea de griji, de intrebari si contradictii… Prin scrisori, ni se dezvaluie o perspectiva larga asupra Rusiei unei intregi jumatati de veac (anii 1830-1880), cu istoria, cu oamenii, cu zbuciumul ei, dar si o perspectiva asupra Apusului Europei, unde se resimteau atit roadele civilizatiei, cit si neajunsurile ei.” (Leonte Ivanov)„Cel mai important lucru… este ca anumite opere de arta merita efortul suplimentar de a trece peste toate impedimentele pentru a le aprecia; iar cartile lui Dostoievski merita cu siguranta acest efort. Si asta nu doar pentru felul in care domina canonul occidental, ci tocmai in ciuda acestui lucru. Pentru ca unul dintre aspectele pe care canonizarea si cursurile academice il ignora este ca Dostoievski nu e doar valoros, ci are si umor.
Romanele lui au aproape mereu intrigi excelente, cumplite si complicate si profund dramatice. Au crime si tentative de crime si politie si dispute in familii disfunctionale si spioni, tipi duri si femei frumoase decazute si escroci alunecosi si boli debilitante si mosteniri neasteptate si ticalosi mierosi si tradatori si tirfe…” (David Foster Wallace)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Feodor Mihailovici Dostoievski

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Scrisori (1837-1859). Volumul I de Feodor Mihailovici Dostoievski

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Scrisori (1837-1859). Volumul I de Feodor Mihailovici Dostoievski? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *