1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Vladimir Nabokov
Editura: Polirom
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Scrisori catre Vera
ID produs: 9789734679744

Scrisori catre Vera de Vladimir Nabokov – Descriere

„Pentru Nabokov proza este totul, ea este profunzimea, energia divina.” (The New York Times)„Aceste scrisori cuprind cele mai emotionante pasaje pe care le va scrie vreodata Nabokov, pline de viziuni cind impresioniste, cind extrem de detaliate asupra lumii inconjuratoare, pe care o zugraveste ca fiind dureros de frumoasa. Nabokov cel din acest volum e un scriitor care isi face o misiune din a-si convinge cititoarea sa coboare de pe terasa de la ultimul etaj aratindu-i splendoarea lumii care a incetat cumva sa mai fie o sursa de incintare.” (The Times Literary Supplement)„Nuantate de o imediatete senzuala a detaliului, Scrisorile sint marturia extazului… Ele dezvaluie un Nabokov de o inteligenta sclipitoare, cu un dar aparte pentru critica la obiect si o fascinatie pentru ceea ce se situa in afara culturii sale – fie ca era vorba de autobuzele Greyhound din Massachusetts sau de metroul din New York. Acum, probabil pentru prima oara, autorul rus se iveste limpede din umbrele biografilor sai.” (The Observer)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Vladimir Nabokov

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

2 thoughts on “Scrisori catre Vera de Vladimir Nabokov

  1. Scrisorile lui Vladimir Nabokov catre Vera sunt o lectura captivanta si emotionanta. Acestea ofera o perspectiva unica asupra lumi si aventurilor sale, fiind teribil de frumoase din punct de vedere literar. Volumul de fata ofera cititorilor oportunitatea de a retrai misterioasele experiente ale autorului si de a se bucura de frumusetea imaginilor sale pline de viata. Recomand aceasta carte tuturor celor care iubesc literatura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *