1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Costantino D’Orazio
Editura: Corint
Categorie: Istorie
Produs: Secretul lui Leonardo
ID produs: 9786067933772

Secretul lui Leonardo de Costantino D’Orazio – Descriere

Pictor, scriitor, inventator, om de stiinta, muzician, arhitect… Atat de eclecticul Leonardo da Vinci este considerat unul dintre cele mai mari genii ale umanitatii, autorul celui mai faimos tablou din lume, precursorul a numeroase inventii moderne, ramanand insa unul dintre cele mai enigmatice personaje din istorie. Viata si opera lui alcatuiesc un adevarat rebus pe care Costantino d’Orazio il descifreaza pe parcursul acestei carti intr-o noua cheie, folosind tablourile ca pe un fir al Ariadnei in explorarea mintii labirintice a artistului.
Astfel, fiecare pictura constituie o buna ocazie pentru aprofundarea unei laturi a capricioasei personalitati a lui Leonardo, intrucat toate domeniile de cercetare carora li s-a dedicat acesta – de la anatomie la studiul naturii, de la inginerie la muzica – si-au gasit o forma de exprimare artistica. Autorul ne va ajuta sa intelegem acele detalii care, asemenea pieselor unui puzzle, contin indiciile unui mare tablou, cu titlul: Cine a fost, de fapt, Leonardo da Vinci?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Costantino D’Orazio

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Istorie

One thought on “Secretul lui Leonardo de Costantino D’Orazio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *