1 / 2

2 / 2Autor: Chloe Ryder
Editura: Paralela 45
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Secretul special
ID produs: 9789734726332

Secretul special de Chloe Ryder – Descriere

Pe o insula fermecata din largul marii traiesc printesele ponei. Dar cele opt potcoave magice care le protejeaza au disparut. Ponilandia e in primejdie! Doar o fiinta care iubeste poneii o poate salva…De Ziua Recoltei, Pippa are doua misiuni de indeplinit: sa ajute familia regala a poneilor la stransul recoltei si sa gaseasca potcoavele fermecate.
Insa Iepele Noptii ii dau iarasi de furca. Va reusi Pippa sa faca fata unei noi incercari in insula Ponilandia?Urmareste toate aventurile din Ponilandia:O prietena magicaUn vis implinitSecretul specialAventura unicornuluiSalvarea miraculoasaPrietene pentru totdeauna!SurprizaSteaua muziciiChloe Ryder traieste la o ferma de cai. Cand nu ii ingrijeste, ii place sa calareasca impreuna cu ei pe dealurile din jurul fermei.
Chloe este unul dintre putinii oameni care stiu unde se gaseste Ponilandia, insula poneilor fermecati. Chloe este si pseudonimul Juliei Sykes, autoare premiata a peste 60 de carti pentru copii, care locuieste in Hampshire impreuna cu familia sa. Chloe a scris seria „Printesele din Ponilandia” pentru a le oferi fetitelor iubitoare de aventuri o alternativa la Barbie si la Printesele Disney.
Eroina seriei sale, Philippa (Pippa) MacDonalds, este o fetita puternica, temerara si prietenoasa, care face tot posibilul pentru a salva Ponilandia.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Chloe Ryder

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Secretul special de Chloe Ryder

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *