Autor: Antonella Lerca Duda
Editura: frACTalia
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Sex work is work, o poveste transgen
ID produs: 9786069028445

Sex work is work, o poveste transgen de Antonella Lerca Duda – Descriere

Antonella Lerca Duda este una dintre cele mai puternice si mai complexe voci ale activismului de la noi. Dar activismul nu-i decat un capitol din viata ei, unul care vine de la sine in urma celor pe care ni le dezvaluie, rand pe rand, in aceasta carte-eveniment. Suntem purtate cu energie si umor printr-o poveste despre relatia autoarei cu familia, cu colegii de scoala, cu persoanele iubite, cu colegele de munca din Italia.
O poveste despre conditia de muncitoare migranta, despre construirea solidaritatilor si despre aspectele specifice muncii sexuale, intr-o lume a inegalitatii economice, a transfobiei si a rasismului. Prin aceasta carte, Antonella Lerca Duda defineste inca o data feminismul intersectional local, asezand in centrul acestuia lupta persoanelor ale caror vieti se traiesc, pline de energie combativa, in ciuda sistemelor de opresiune intersectate care incearca tot timpul sa le impinga inspre margini. (Laura Sandu)O carte magnetica, la fel ca Antonella, tragica dar si plina de umor, care spune povestea tranzitiei de gen pe fundalul unei altfel de tranzitii, cea a Romaniei catre capitalism.
Abuzurile pe care le sufera Antonella, datorita asupririlor de clasa, rasa si gen, se impletesc intr-o istorisire unica, dar cu accente universale. Curajul Antonellei de a o pune pe hartie e in acelasi timp o revendicare: toti cei pe care ii consideram marginalii societatii noastre au la fel de mult drept ca noi sa ii ocupe centrul, de pe picior de egalitate. (Oana Uiorean)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Antonella Lerca Duda

Carti Editura FRACTALIA

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *