1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Andrei Oisteanu
Editura: Polirom
Categorie: Stiinte sociale. Politica
Produs: Sexualitate si societate. Istorie, religie si literatura
ID produs: 9789734676019

Sexualitate si societate. Istorie, religie si literatura de Andrei Oisteanu – Descriere

„Pe 8 aprilie 1967, la implinirea virstei de 56 de ani, Emil Cioran isi nota in jurnal urmatoarele: «In tot ce am scris, nu i-am adus sexualitatii omagiul pe care il merita». Intimplator sau nu, era in plina epoca a «revolutiei sexuale» declansate de tinerii din miscarea hippie. Nu voi spune ca am scris prezenta carte doar ca un omagiu adus sexualitatii, ci si in incercarea de a intelege delicatele si misterioasele ei mecanisme si modul in care ele influenteaza (si sint la rindul lor influentate de) mecanismele sociale, morale si culturale.
Este vorba de sexualitatea omului, cel mai rasat animal din punctul de vedere al Culturii si, tocmai de aceea, cel mai ratat animal din punctul de vedere al Naturii. Compunind aceasta lucrare, nu am plecat de la o teza prestabilita si nici de la un plan premeditat. Ea s-a alcatuit cumva organic.
Am scris aceasta carte in aceeasi masura in care ea m-a scris pe mine. Poate asa se explica relativa eterogenitate stilistica a volumului, cu treceri uneori spontane de la rigoarea academica la exprimarea eseistica, cu grad mai mare de libertate.” (Andrei Oisteanu)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andrei Oisteanu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Stiinte sociale. Politica

One thought on “Sexualitate si societate. Istorie, religie si literatura de Andrei Oisteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *