Sfintii Parinti despre slava desarta

Autor: Sfintii Parinti
Editura: De suflet
Categorie: Religie
Produs: Sfintii Parinti despre slava desarta
ID produs: 9786068633312

Sfintii Parinti despre slava desarta de Sfintii Parinti – Descriere

Slava desarta este una dintre patimile cele mai raspandite, si lupta impotriva ei e, precum se stie, extrem de grea. Trecand, foarte adesea, neobservata de cel in care s‑a strecurat, este dificil de recunoscut si de combatut, si poate sa ne lipseasca foarte usor de toate roadele nevointelor si faptelor noastre bune. In fata ei, singura aparare este respectarea regulilor de viata launtrica pe care, din insuflarea dumnezeiasca si din uriasa experienta pe care au dobandit‑o luptand cu patimile, ni le‑au lasat Sfintii Parinti si Invatatori ai BisericiiCartea de fata reprezinta o culegere de invataturi si povete privitoare la slava desarta, scoase din scrierile catorva dintre cei mai reprezentativi Pa­rinti vechi si noi.
Ele vor fi, fara indoiala, de cel mai mare folos crestinilor ce vor sa se fereasca de uriasele daune pe care le provoaca aceasta patima.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Sfintii Parinti

Carti Editura DE SUFLET

Carti din categoria Religie

One thought on “Sfintii Parinti despre slava desarta de Sfintii Parinti

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Sfintii Parinti despre slava desarta de Sfintii Parinti? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *