Shoe Dog pentru tinerii cititori

Autor: Phil Knight
Editura: Publica
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Shoe Dog pentru tinerii cititori
ID produs: 9786067223330

Shoe Dog pentru tinerii cititori de Phil Knight – Descriere

Trebuie sa-ti uiti limitele. Phil Knight In primul an de liceu, dupa ce Phil Knight, fondatorul Nike, a fost exclus din echipa de baschet, mama sa i-a sugerat sa incerce alergarea. Knight a intrat in echipa de atletism si a descoperit ca putea sa alerge repede – si i-a placut.
Zece ani mai tarziu, tanar si entuziast, Knight a imprumutat 50 de dolari de la tatal sau si a lansat o companie cu o misiune simpla: sa importe din Japonia pantofi de alegare de foarte buna calitate. El si grupul sau de prieteni si alergatori au inceput sa vanda pantofi din portbagajul masinii, dar in cele din urma au construit unul dintre cele mai de succes branduri din toate timpurile. Pe parcurs, Phil Knight s-a confruntat cu riscuri si esecuri, dar si-a urmat intotdeauna propriul sfat.
Continua sa mergi inainte. Nu te opri. Orice s-ar intampla, nu te opri.
Plina de intelepciune, umanitate, umor si sensibilitate, editia pentru tinerii cititori a bestsellerului Shoe Dog este o poveste despre perseverenta, care va inspira.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Phil Knight

Carti Editura PUBLICA

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Shoe Dog pentru tinerii cititori de Phil Knight

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Shoe Dog pentru tinerii cititori de Phil Knight? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *