Simbolul pierdut

Autor: Dan Brown
Editura: RAO
Categorie: Fictiune
Produs: Simbolul pierdut
ID produs: 9786067761740

Simbolul pierdut de Dan Brown – Descriere

Romanul este rezultatul a cinci ani de cercetare si documentare, iar actiunea se concentreaza in 12 ore, in care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert si codificat in culisele tainice ale masoneriei. „Am fost intotdeauna fascinat de puterile oculte, de societatile secrete. Am crescut intr-un oras din New England, unde exista o loja masonica deasupra teatrului local si voiam sa aflu ce se intampla acolo” – declara Dan Brown cu prilejul lansarii.
La numai o saptamana de la punerea sa in vanzare, „Simbolul pierdut” confirma toate asteptarile specialistilor: 2 milioane de exemplare vandute, dupa cum anunta editura americana Doubleday. Editura RAO este initiatoarea Fenomenului Dan Brown in Romania si a publicat seria completa de romane apartinand autorului: „Codul lui Da Vinci”, „Fortareata digitala”, „Ingeri si demoni”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dan Brown

Carti Editura RAO

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Simbolul pierdut de Dan Brown

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Simbolul pierdut de Dan Brown? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *