Simon si planul Homo Sapiens

Autor: Becky Albertalli
Editura: Epica
Categorie: Fictiune
Produs: Simon si planul Homo Sapiens
ID produs: 9786068754420

Simon si planul Homo Sapiens de Becky Albertalli – Descriere

Movie Tie-in edition: contine materiale bonus: scene din film, interviuri si fragment din scenariu Simon Spier are saisprezece ani si incearca sa descopere cine e si ce-si doreste de la viata. Dar cand unul dintre e-mailurile lui catre Blue, baiatul care l-a fascinat, ajunge in mainile cui nu trebuie, lucrurile iau o intorsatura extrem de complicata.Deoarece, pentru Simon, sa se indragosteasca de Blue e un lucru important…Un lucru super mega extra important…Heterosexualii ar trebui sa-si declare si ei raspicat orientarea sexuala. Si cu cat va fi mai stanjenitor, cu atat mai bine.„La acelasi nivel de obsesie ca in cazul fenomenului Sub aceeasi stea.” — Entertainment Weekly„Plina de relatii si drame adolescentine realiste, cu hohote de ras la fiecare cotitura, aceasta este o poveste despre maturizare, despre recunoasterea orientarii sexuale si despre sfidarea sortilor, elemente cu care foarte multi adolescenti se vor identifica.”— School Library Journal

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Becky Albertalli

Carti Editura EPICA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Simon si planul Homo Sapiens de Becky Albertalli

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Simon si planul Homo Sapiens de Becky Albertalli? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *