Smoothie-uri din fructe si legume

Autor: Pat Crocker
Editura: M.A.S.T.
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Smoothie-uri din fructe si legume
ID produs: 9786066491044

Smoothie-uri din fructe si legume de Pat Crocker – Descriere

Smoothie-uri din fructe si legume recomandate in tratarea a peste 70 de boli si stari de rau – Pat CrockerAceasta editie noua, actualizata si extinsa introduce mai multe fructe si legume antioxidante in amestecurile pentru smoothie-uri. Smoothie-urile au reprezentat dintotdeauna o cale rapida, usoara si delicioasa de a va mentine starea de sanatate optima. In afara de cele 300 de retete originale de smoothie-uri, veti gasi inca 100 de noi moduri de a strabate aceasta cale savurand fiecare clipa a acestui drum spre o viata sanatoasa.
PAT CROCKER este expert in ierburi culinare si economist profesionist in managementul gospodariei. Scrie, demonstreaza si tine prelegeri despre ierburi si probleme de sanatate de peste 25 de ani. Autoare a multor carti de gatit recompensate cu premii intemationale, Pat are in palmares sase carti de gatit si trei carti despre ierburi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Pat Crocker

Carti Editura M.A.S.T.

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Smoothie-uri din fructe si legume de Pat Crocker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *