1 / 2

2 / 2Autor: Myers Amy
Editura: Paralela 45
Categorie: Medicina
Produs: Solutii contra autoimunitatii
ID produs: 9789734728886

Solutii contra autoimunitatii de Myers Amy – Descriere

Peste 90% dintre oameni sufera de boli inflamatorii sau autoimune. Pana acum, medicina conventionala a afirmat ca nu exista vindecare si le-a tratat cu un cocteil de medicamente toxice, care nu vizeaza cauzele bolii. Dar lucrurile nu trebuie sa ramana neaparat asa.Dr.
Amy Myers, lider al medicinei functionale, ofera abordarea sa pentru a preveni si stabiliza o gama larga de simptome si de boli: alergiile, obezitatea, astmul, bolile cardiovasculare, fibromialgia, lupusul, sindromul colonului iritabil, migrenele cronice si tiroidita Hashimoto, psoriazisul, fibromialgia, colita ulcerativa, sclerodermia, scleroza multipla, poliartrita reumatoida, sindromul oboselii cronice si multe altele.Metoda Myers este usor de urmat, lupta cu intregul spectru al bolilor autoimune si invinge, bazandu-se pe patru piloni:
eliminarea alimentelor toxice si a celor care produc inflamatii si perturba activitatea sistemului digestiv;
introducerea in alimentatie a unor ingrediente cu efect de refacere si folosirea de suplimente pentru repararea mucoasei intestinale;
identificarea toxinelor din mediu;
diminuarea stresului mental, emotional si fizic care exacerbeaza raspunsul sistemului imunitar la toxinele din mediul exterior.„Cititi fiecare cuvant si implementati planul de tratament al dr. Myers, acest lucru va schimba in mod fundamental traiectoria sanatatii voastre inspre mai bine.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Myers Amy

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Medicina

One thought on “Solutii contra autoimunitatii de Myers Amy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *