Sotia dintre noi

Autor: Greer Hendricks, Sarah Pekkanen
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Sotia dintre noi
ID produs: 9786063330124

Sotia dintre noi de Greer Hendricks, Sarah Pekkanen – Descriere

Vanessa, recent divortata de Richard, afla ca acesta s-a logodit din nou si o invidiaza pe noua femeie din viata lui, Nellie. Richard, manager de succes al unui fond speculativ, s-ar putea sa le insele insa pe amandoua, si nu doar pe ele.Cand veti citi aceasta carte, veti fi tentati sa faceti o multime de presupuneri. Veti presupune ca cititi despre o fosta sotie geloasa.
Veti presupune ca aceasta este obsedata de inlocuitoarea ei – o femeie frumoasa, mai tanara, care urmeaza sa se marite cu barbatul pe care il iubesc amandoua. Veti presupune ca ati descifrat anatomia acestui triunghi amoros incurcat. Nu faceti nici un fel de presupunere!Sotia dintre noi este un roman plin de intorsaturi de situatie, care prezinta complexitatea si secretele unei casnicii de invidiat – si adevarurile periculoase pe care le ignoram in numele iubirii.„Un thriller excelent construit, cu rasturnari de situatie magistrale.“Karin Slaughter„In Sotia dintre noi, intriga complicata, ce se deruleaza intr-un ritm alert, este redata intr-un stil narativ foarte ingrijit.
Este un roman magnific si tulburator. Un triunghi conjugal inspaimantator in care nu stii pe cine sa crezi. Mi-a placut la nebunie!“Gilly Macmillan„Suspans psihologic la cote ametitoare…
inspaimantator, tulburator, socant, extraordinar… unul dintre cele mai bune thrillere al anului.“Nancy McFarlane, Fiction Addiction„Deja una dintre cele mai populare carti ale anului… cititorii sai sunt de-a dreptul captivati de intorsaturile narative socante.“EntertainmentWeekly.com„Uimitor.
Memorabil. Socant.“Publishers Weekly

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Greer Hendricks

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Sotia dintre noi de Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *