Sotia secreta

Autor: Gill Paul
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Sotia secreta
ID produs: 9786063331367

Sotia secreta de Gill Paul – Descriere

O mare ducesa rusa si un jurnalist englez. Uniti printr-unul din cele mai mari mistere ale lumii…1914. Rusia se afla in pragul colapsului, iar familia Romanov se confrunta cu un viitor extrem de nesigur.
Marea Ducesa Tatiana s-a indragostit de ofiterul de cavalerie Dmitri, dar evenimentele iau o intorsatura neasteptata, punandu-le in pericol iubirea si chiar viata…2016. Dupa ce o descoperire devastatoare o face sa fuga din Londra, Kitty Fisher se refugiaza la cabana strabunicului ei din America. Acolo, pe malul lacului Akanabee, descopera un pandantiv spectaculos care o va conduce la un secret de familie ingropat cu mult timp in urma…Tulburator si emotionant, Sotia secreta leaga trecutul si prezentul intr-o poveste de neuitat despre iubire, pierdere si puterea sperantei.„Un roman inteligent si o poveste incantatoare: cu adevarat emotionant si exceptional documentat.
Mi-a placut modul in care naratiunea prezenta arunca un con de lumina asupra povestii din trecut. Un triumf.” Dinah Jefferies„Meticulos documentata si cu un caracter puternic evocator, aceasta poveste tumultuoasa va va tine cu sufletul la gura pana la ultima pagina.” Iona Grey

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gill Paul

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Sotia secreta de Gill Paul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *