Speranta pierduta

Autor: Colleen Hoover
Editura: Epica
Categorie: Fictiune
Produs: Speranta pierduta
ID produs: 9786068754550

Speranta pierduta de Colleen Hoover – Descriere

Povestea din perspectiva pesonajului masculin din romanul Hopeless. Fara speranta Hopless. Fara speranta a fost povestea lui Sky.
Acum, in Speranta pierduta, aflam adevarul despre Dean Holder. Bantuita de amintirea fetitei pe care n-a putut s-o salveze dintr-o primejdie iminenta, viata lui Holder a fost umbrita de sentimente de vinovatie si de remuscari. N-a incetat niciodata s-o caute, convins fiind ca gasirea ei ii va aduce impacarea de care are nevoie ca sa mearga mai departe.
Dar nu banuia cata suferinta avea sa indure din clipa in care aveau sa reia legatura. In romanul de fata, Holder dezvaluie felul cum evenimentele din copilaria lui Sky l-au afectat atat pe el, cat si pe familia lui, determinandu-l sa-si caute mantuirea prin salvarea ei. Dar numai iubind-o pe Sky poate incepe sa se vindece pe el insusi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Colleen Hoover

Carti Editura EPICA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Speranta pierduta de Colleen Hoover

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Speranta pierduta de Colleen Hoover? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *