Spune-mi despre animale!

Autor: Larousse
Editura: RAO
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Spune-mi despre animale!
ID produs: 9786068905679

Spune-mi despre animale! de Larousse – Descriere

O enciclopedie frumos ilustrata si bine documentata cuprinzand raspunsurile la peste 200 de curiozitati pe care le au copiii.Vedetele acestui volum sunt ANIMALELE, de la cele mai cunoscute la unele absolut incredibile. De ce obisnuieste vulpea sa se prefaca moarta, ce face sinsila americana ca sa scape de pradatori, cat masoara puiul de panda la nastere sunt doar cateva dintre intrebarile la care micii curiosi vor afla raspunsurile.Cartea este structurata pe patru teme: familia, la masa, autoapararea, acasa si in plus contine o multime de autocolante.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Larousse

Carti Editura RAO

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Spune-mi despre animale! de Larousse

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Spune-mi despre animale! de Larousse? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *