Spune-mi unde te doare, iar eu iti voi spune de ce

Autor: Michel Odoul
Editura: Adevar Divin
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Spune-mi unde te doare, iar eu iti voi spune de ce
ID produs: 9786067560305

Spune-mi unde te doare, iar eu iti voi spune de ce de Michel Odoul – Descriere

„Din perspectiva medicinii orientale, boala reprezinta un obstacol in calea realizarii Caii Vietii. Constiinta exprima astfel prin dezechilibrele energetice care conduc la boala obstacolele in calea propriei sale infloriri. In consecinta, pare logic sa incercam sa intelegem mecanismele psihoenergetice care stau la baza bolilor, pentru a ne regasi astfel starea de sanatate optima.Din acest punct de vedere, cartea de fata reprezinta un manual practic perfect, care poate fi folosit de catre toti cei care cauta cheile de decodare a limbajului corpului.
Cei care o vor citi vor invata sa nu mai priveasca boala ca pe o intamplare sau o fatalitate, ci ca pe un mesaj al constiintei lor, al fiintei lor interioare. Ei vor putea descoperi astfel in spatele oricarei suferinte o boala „creatoare”, un instrument de progres de-a lungul evolutiei lor.”Doctor Thierry MedynskiCorpul nostru ne vorbeste, dar noi trebuie sa il ascultam.Alergiile, anorexia, bulimia, cancerul, febra, problemele gatului, inflamatiile, chisturile, lumbagoul, migrenele, problemele nasului, nodulii, problemele urechilor, excesul de greutate, sciatica, spasmofilia, tumorile, vertijul, problemele ochilor etc., reprezinta indicii ca in interiorul nostru exista tensiuni mai profunde, care incearca sa se exprime in acest fel…… Citeste aceasta carte si vei afla de ce.Consultant pentru intreprinderi, practician si fondator al Institutului Francez de Shiatsu, dar si autor al multor carti, Michel Odoul ne transmite nu doar din experienta sa legata de psihologie si de lumea energiilor, ci si mesajul sau, de a avea incredere in viata.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Michel Odoul

Carti Editura ADEVAR DIVIN

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Spune-mi unde te doare, iar eu iti voi spune de ce de Michel Odoul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *