1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
Autor: Chris Haughton
Editura: Cartea Copiilor
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Sss! Avem un plan
ID produs: 9786068544786

Sss! Avem un plan de Chris Haughton – Descriere

Patru prieteni au plecat la padure. Trei dintre ei, cei mai mari, poate adulti, stiu exact ce vor: sa prinda o pasare. Au luat cu ei plase si o colivie.
Sunt foarte bine pregatiti si au un plan…Cel mai mic, poate copil, nu are si el o plasa de prins pasari, colivia e prea mare ca s-o poata tine si mai ramane si in urma celorlalti care merg grabiti si nu pierd vremea – pentru ca au un plan… Trebuie neaparat sa prinda pasarea. De ce? Nu se stie.
Sunt multe lucruri pe care oamenii mari le fac fara sa dea vreo explicatie.Dar cel mai mic nici nu se gandeste la asta. El nu-si poate stapani impulsul de a spune prietenos pasarii „Salut, puiut!” si de a zadarnici in repetate randuri si in moduri din ce in ce mai amuzante tentativele celor mari. Oare cel mai mic nu e de fapt cel mai intelept? S-a obtinut vreodata ceva durabil cu forta? Prietenia e mult mai puternica, ne invata aceasta poveste (cu paginile cartonate integral si cu colturi rotunjite) pentru care autorul a ales ca motto cunoscutele cuvinte ale lui Albert Einstein: „Pacea nu poate fi pastrata cu forta, ci numai prin buna intelegere.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Chris Haughton

Carti Editura CARTEA COPIILOR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Sss! Avem un plan de Chris Haughton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *