Statia Centrala

Autor: Lavie Tidhar
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Statia Centrala
ID produs: 9786064300850

Statia Centrala de Lavie Tidhar – Descriere

„Daca vrei sa stii cum va arata SF-ul in deceniul urmator, cartea asta e pentru tine.“Gardner Dozois John W. Campbell Memorial AwardCea mai buna carte SF&F The GuardianNominalizat la Premiul Arthur C. ClarkePe lista scurta pentru Cel mai bun roman la British Science Fiction AwardStatia Centrala este legatura interplanetara intre un Tel Aviv in permanenta transformare, o arena de realitate virtuala si coloniile spatiale pe care oamenii au fugit de saracie si razboaie.O diaspora de un sfert de milion de oameni traieste la baza acestei statii spatiale, unde diversele culturi se amesteca in viata reala si in realitatea virtuala, intr-un mozaic al postumanitatii: vampiri de date infectati de Codul Nosferatu, robotniki – fosti soldati –, copii creati prin inginerie genetica si „mutilatii“, care decid sa traiasca fara tehnologie.
Peste toate planeaza Alterii, entitati extraterestre care folosesc Conversatia – un flux cvasitelepatic de milioane de voci. „Frumos, original, o tapiserie de legaturi si imagini – nu-mi vine in minte niciun alt roman SF de aceeasi anvergura. Lavie Tidhar are una dintre cele mai inovatoare voci din ultimii ani.“Alastair Reynolds

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lavie Tidhar

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Statia Centrala de Lavie Tidhar

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Statia Centrala de Lavie Tidhar? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *