1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Varujan Vosganian
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Statuia comandorului
ID produs: 9789734673674

Statuia comandorului de Varujan Vosganian – Descriere

„Personajele acestei carti sint oameni obisnuiti, de tot felul: muncitori, tarani, intelectuali, comercianti. Ceea ce au ei in comun este spatiul concentrationar in care traiesc. Un spatiu descris in toata grozavia lui, o descriere cu atit mai neinduplecata cu cit in cuprinsul volumului nu veti gasi niciunul dintre cuvintele care il denumesc: «comunism», «comunist», «partid» etc., ci doar nelinistile si suferintele pe care le-a provocat…
Aceste pagini se constituie intr-un elogiu adus nu rebelilor fara cauza, ci rebelilor fara sansa.” (Varujan Vosganian) „Poeme umbrite de o inexplicabila, statornica revolta, mihnire, proze din ce in ce mai batjocoritoare cu prostia omeneasca, scrise parca intr-adins pentru a nu fi publicate – astfel de pagini imi treceau tot mai numeroase prin fata ochilor. Cineva se impotrivea evidentelor; cineva staruia sa creada ca nu zadarnic se asaza la masa de scris, desi perspectivele cununiei cu litera de tipar piereau intr-un unghi tot mai strimt si mai neguros. Varujan Vosganian avea toate datele unui artist care isi face religie din refuzul faptului implinit.” (Mircea Ciobanu)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Varujan Vosganian

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Statuia comandorului de Varujan Vosganian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *