Autor: Tudor Voicu
Editura: Tracus Arte
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Sticle goale fiare vechi
ID produs: 9786066646901

Sticle goale fiare vechi de Tudor Voicu – Descriere

„Un poet de un modernism rafinat, care priveste realitatea inconjuratoare prin dioptriile indelung slefuite in atelierele marilor maestri ce ii confera un precedent cultural de invidiat, este Tudor Voicu. La o prima lectura, naturaletea, plasticitatea si dezinvoltura cu care isi construieste discursul liric traseaza conturul sensibil al unui autor cu o voce autentica, distincta, incarcata de promisiuni.”(Traian T. Cosovei)***Tudor Voicu s-a nascut in aprilie 1988 in Bucuresti.
A publicat poezie in revistele Tribuna, Sintagme Literare, Antares, Vama literara, Urmuz, Mantaua lui Gogol si in antologia Poemia.Este organizator si prezentator al Cenaclului 9, cenaclu care se desfasoara sub egida Asociatiei culturale Directia 9. sticle goale fiare vechi constituie volumul de debut al autorului.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Tudor Voicu

Carti Editura TRACUS ARTE

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.