1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Daniel Tatarsky
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Stiinta distractiva
ID produs: 5948489359880

Stiinta distractiva de Daniel Tatarsky – Descriere

Ideea de stiinta a fost tot timpul legata de notiuni considerate „grele”, pe care multi nu le inteleg. Dar lucrurile nu stau asa. Stiinta poate fi surprinzatoare, interesanta si chiar foarte distractiva.
Aceasta carte cuprinde 50 de modalitati de a te distra si de a invata si acasa notiuni precum forta, presiune atmosferica, inertie, molecule etc. Unele experimente le poti face singur, altele sub supravegherea unui adult, folosind materiale simple, usor de procurat. Ce poate fi mai interesant decat ora de chimie desfasurata la tine acasa, in care experimentezi Extinctorul din cana, sau ora de fizica, impresionandu-ti prietenii cu Oul din sticla sau Lemnul taiat de hartie.Stiinta distractiva este plina de trucuri interesante, usor de invatat si greu de uitat, dar si de informatii stiintifice!Aceasta carte se adreseaza copiilor care vor sa exploreze lumea fantastica a stiintei si in afara salii de clasa.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Daniel Tatarsky

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Stiinta distractiva de Daniel Tatarsky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *