Stockholm Delete

Autor: Jens Lapidus
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Stockholm Delete
ID produs: 9786064003089

Stockholm Delete de Jens Lapidus – Descriere

De la autorul bestsellerului Salonul VIPAvocata Emelie Jansson, fostul puscarias poreclit Teddy si nepotul acestuia, un adolescent certat cu legea, fac echipa pentru a rezolva o crima ingrozitoare. Cand alarma unei case se declanseaza pe una dintre insulele arhipelagului Stockholm, un paznic apare si se asteapta sa gaseasca urmele unei spargeri. In schimb, descopera un cadavru macelarit, imposibil de identificat.Cine este victima crimei si cine este criminalul? Cat timp avocata investigheaza cazul, fostul puscarias trebuie sa se confrunte cu propriul trecut si sa-si salveze nepotul de la o soarta defavorabila.
In curand toti sunt prinsi intr-un joc cu mize mari, care ameninta sa le distruga existentele.”Cu un ritm alert si plin de actiune, acest roman sumbru si intunecat se adreseaza cititorilor care vor o poveste politista cat mai intensa.”- Library Journal”Lapidus propune o intriga ce nu te va lasa sa te opresti din citit.” – Politiken, Danemarca”Cel de-al doilea roman care ii are ca protagonisti pe Emelie si Teddy este o mostra de realism social perfect credibil si de mare clasa.” – Litteratursiden, DanemarcaJens Lapidus (n. 1974) este autorul trilogiei Stockholm Noir, deja un fenomen international. Experienta sa profesionala ca avocat specializat in drept penal i a oferit acces la o lume pe care majoritatea oamenilor prefera sa o ignore.
Critica l-a numit „un James Ellroy al Suediei”, un autor care spune lucrurilor pe nume si scrie despre viata de pe strada, insistand asupra punctelor sensibile ale societatii.Stockholm Delete a fost nominalizat in 2015 la Premiul pentru cel mai bun roman politist suedez, acordat de catre Academia suedeza a scriitorilor de romane politiste. Romanul este tradus in 20 de tari, fiind in curs de ecranizare de catre casa de productie Filmlance din Suedia.La Editura Trei, de acelasi autor, a aparut Salonul VIP, ale carui drepturi de ecranizare au fost cumparate, de asemenea, de catre Filmlance.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jens Lapidus

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Stockholm Delete de Jens Lapidus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *