1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Thomas Pynchon
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Strigarea lotului 49
ID produs: 9789734676651

Strigarea lotului 49 de Thomas Pynchon – Descriere

Oedipa Maas, numita co-executor al testamentului lasat de un fost iubit, isi paraseste locuinta provinciala si viata monotona de casnica pentru a porni intr-o calatorie menita sa-i dezvaluie fetele necunoscute ale imensei averi pe care trebuie sa o gestioneze. Treptat, stapinita de o adevarata obsesie a interpretarii, Oedipa transforma toate indiciile pe care le intilneste in cale in semne ce se cer descifrate si in spatele carora se ascunde o uriasa conspiratie care urmareste instaurarea unui sistem de comunicatii alternativ. La baza acestuia se afla un vechi serviciu postal secret, denumit Tristero/Trystero, care prefigureaza internetul zilelor noastre.
Romanul reevalueaza critic distanta dintre cultura inalta si cea de consum, prin utilizarea unor referinte dintre cele mai diverse, de la muzica clasica la soap-operas si de la cele mai indraznete experimente stiintifice la tabloide.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Thomas Pynchon

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Strigarea lotului 49 de Thomas Pynchon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *